Web Analytics

content

content


HOME
Vlijm Netwerkbeheer


Websites bouwen voor de zakelijke markt is een vak. Vlijm Netwerkbeheer heeft zowel de frontoffice als de backoffice deskundigheid in huis om professionele webapplicaties te ontwikkelen waar bedrijven geld mee verdienen.

 

The Cloud, van hype naar nuchterheid. Zet dit nieuwe fenomeen in als het u echt verder helpt. Vlijm Netwerkbeheer adviseert bedrijven in de voor- en nadelen van cloud hosting en richt de organisatie daarop in. Efficiënt en veilig.

 

Bedrijven zijn steeds vaker mobiel aan het werk, hebben steeds meer verbindingen met externe netwerken en willen 24-uur per dag 'open' zijn. Vlijm Netwerkbeheer maakt organisaties toegankelijk, maar met het slot op de deur.

De nieuwste iMac is binnen, iedereen kan hem bij ons bestellen.. Hij is waanzinnig !!!! 
De nieuwste iMac is binnen, iedereen kan hem bij ons bestellen.. Hij is waanzinnig !!!!
Posted on 3-12-2012
Bericht voor de fotografen van de Stoutecross 2012
Bericht voor de fotografen van de Stoutecross 2012
Posted on 20-9-2012
Stoutecross 2012 nu al 1000 bezoekers per dag
Stoutecross 2012 nu al 1000 bezoekers per dag
Posted on 18-9-2012
Was ICT vroeger iets voor specialisten, tegenwoordig moet een systeem- en netwerkbeheerder van alle markten thuis zijn. Steeds vaker is de klant goed geïnformeerd, of heeft zelf kennis in huis. Dan moet je kunnen vertrouwen op een ICT partner die met je samenwerkt en die je wensen kent. In de complexe wereld van netwerken, het internet, wet- en regelgeving, etc., moet je op elkaar kunnen vertrouwen.

Vlijm Netwerkbeheer heeft de organisatie die daar invulling aan kan geven. Vraag dat maar aan onze ruim 200 tevreden relaties. Al zo’n tien jaar hebben we de reputatie snel, vriendelijk en betaalbaar te zijn. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. En weten we iets niet, dan zoeken we het voor u uit. Want de zaak moet door!

 


Copyright 2011 by Vlijm Netwerkbeheer  Registreren  Inloggen

 

Zwambestrijding

Sitihost.nl

Verrijdbare heftafel

www.beste-bedrijven.nl

bedrijvenstart